Majoitus

Kaukaa saapuvat kävijät voivat yöpyä lattiamajoituksessa Dipolin lähistöllä sijaitsevissa tiloissa. Majoitustiloja on rajallisesti, joten pääkaupunkiseudulla asuvien toivotaan nukkuvan pääsääntöisesti kotonaan.

Yön aikana nukkumatiloissa vallitsee hiljaisuus ja tiloja myös vartioidaan majoituksen ajan. Mukaan kannattaa ottaa makuupussi ja makuualusta, sillä patjoja ei ole ja kivilattiat saattavat olla melko kylmät.

Nukkumispaikat- ja tilat täytetään saapumisjärjestyksessä, joten vapaata majoituspaikkaa kannattaa kysyä ensin Dipolista tapahtuman infotiskiltä. Kaikille tarvitseville pyritään osoittamaan jokin nukkumispaikka, mutta varhain yöpuulle menevät varmistavat itselleen mukavamman ja rauhallisemman majoituksen sekä pidemmät yöunet. Herätys on nukkumatiloissa pääsääntöisesti hieman ennen kymmentä.

Ensimmäiset majoitustilat otetaan käyttöön päivittäin kello 22 aikoihin.

Muu yöpyminen

Teltoissa Ropeconin alueella ei valitettavasti voi nukkua. Lähimaastosta ei löydy paikkoja, joihin teltan voisi luvallisesti pystyttää. Lähimmät leirintäalueet ovat Espoo Camping Oittaa ja Rastilan leirintäalue Helsingissä. Radisson Blu Espoo -hotelli sijaitsee tapahtuma-alueen vieressä. Seuraavaksi lähin hotelli on Tapiola Garden Tapiolassa, vajaan parin kilometrin päässä Dipolista.

Tavaroiden säilytys

Tavarat voi jättää vartioituun narikkaan, joka kuuluu pääsylipun hintaan. Makuupussit, patjat ja muut suuret tavarat viedään erilliseen isojen tavaroiden säilytystilaan Servin mökkiin, joka sijaitsee Jämeräntaipaleella muutaman sadan metrin päässä Dipolista. Dipolissa olevaan narikkaan voi jättää reput ja muut pienet tavarat. Molemmat narikat ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Jos kadotat omaisuuttasi, sitä kannattaa käydä kyselemässä infotiskiltä. Infotiskiltä voi kysyä myös edellisvuoden Ropeconiin jääneitä tavaroita.

Peseytyminen

Henkilökohtaisesta hygieniasta voi ja on jopa suositeltavaa huolehtia suihkuissa ja saunassa, jotka ovat käytössä aamuin illoin. Naisille ja miehille on varattu erilliset tilat.

Suihku- ja saunatiloissa on aukiolon ajan työntekijä varmistamassa vuorojen sujumista ja auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Saunan ja suihkun aikataulut Rantasaunalla:
Perjantai suihku & sauna: 20 – 23
Lauantai suihku: 9 – 12
Lauantai suihku & sauna: 17 – 22
Sunnuntai suihku: 9 – 12

Lisäksi tanssiohjelmien ja sunnuntaina bofferoinnin jälkeen järjestetään sekasuihkuvuoroja, joiden ajankohdat ja paikat saa tietää infotiskiltä tapahtuman aikana.

Jätehuolto

Yleisen viihtyvyyden takaamiseksi alueella on tarjolla lukuisia roska-astioita, joihin Ropeconin kävijöiden toivotaan sijoittavan sekajätteensä. Pulloille on lisäksi omat keräysastiansa, joita on suotavaa käyttää.

Ropeconin henkilökunta kiertää Dipolissa ja sen lähialueilla valvomassa paikkojen siisteyttä, mutta toivomme, että jokainen pitää tapahtuma-alueen siistinä ja viihtyisänä.