Kunniavieraat

Tänä vuonna Ropecon-pelifestivaalin kunniavieraina ovat Luke Crane ja Jason Soles, joista molemmilla on laaja kokemus pelien kehittämisestä ja julkaisemisesta.

Luke Crane

Luke Crane

Luke Crane on New Yorkilainen pelisuunnittelija ja -julkaisija, joka työskentelee tällä hetkellä joukkorahoituspalvelu Kickstarterin peleihin liittyvien projektien parissa. Luke on suunnitellut ja julkaissut pelejä vuodesta 2002 ja on mm. julkaissut kolme eri painosta Burning Wheel -roolipelistä ja kehittänyt siihen seitsemän lisäosaa. Burning Wheelin lisäksi Luke on suunnitellut myös kolme muuta peliä: Burning Empires, FreeMarket (Jared Sorensenin kanssa) and Torchbearer (yhdessä Thor Olavsrudin kanssa). Hän myö suunnitteli (muttei julkaissut) Mouse Guard -roolipelin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Soles

Jason Soles

Jason Soles on lahjakas Seattlelainen pelisuunnittelija ja taiteilija. Viimeisten kahdentoista vuoden ajan hän on ollut kehittämässä monia menestyneitä pelelejä Privateer Pressille ja toimii tällä hetkellä WARMACHINE, HORDES, ja Iron Kingdoms -pelien pääsuunnittelijana, ja on myös ollut osallisena mm. viktoriaanista kauhua käsittelevän Unhallowed Metropolis -roolipelin kehittämisessä. Vapaa-aikanaan Jason matkustaa, kirjoittaa ja tekee pronssiteoksia. Jasonin peleihin ja töihin voi tutustua alla olevista linkeistä:

http://privateerpress.com

http://www.atomicovermindstore.com/collections/unhallowed-metropolis

http://mrsoles.deviantart.com

https://www.etsy.com/shop/mrsoles